סטופלייט פיפרל עם סלמון צלוי חריף
סטופלייט פיפרייד עם סלמון צלוי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 445 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פלפל, שום, כמה עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פילה סלמון צלוי ברוטב חריף, סלמון צלוי מתוק ומתובל עם אננס, ו שייק מנגו ירוק Stoplight (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את piperade, חום 1 כף שמן זית ב sautépan מעל חום בינוני-נמוך. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום, פלפלים, וpiment D ' Espelette. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את החום כל הדרך למטה, מכסים, ומבשלים לאט במשך 2 שעות, ערבוב כל חצי שעה בערך.
התאם מתלה ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה.
הסר את המכסה מסיר piperade, להגדיל את החום לגבוה, ולתת לו להרתיח עד המחבת הוא כמעט יבש מרק עגבניות התאדה.
להעביר את piperade למעבד מזון, ואת הדופק עד קצוצה בערך, על 6 פולסים של שנייה אחת.
להעביר את piperade לתבנית אפייה בטוחה-broiler. לשפשף את פילה סלמון עם 2 כפיות של שמן זית, ואת העונה עם מלח piment D ' Espelette.
מניחים את הסלמון על piperade, ו לצלות במשך 10 דקות, עד העליון הוא חום זהוב, ואת הסלמון מבושל דרך. תקרע קצת מנטה על הסלמון.