קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

סטייק coulototte עם בצל מטוגן יין & חזרת פירורי לחם

סטייק coulototte עם בצל מטוגן יין & חזרת פירורי לחם
והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חרדל דיז'ון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו יין אדום חזה בקר מטוגן W. רוטב חזרת (שרה מולטון, יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, ו סטייק צלוי ביין ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מורחים את פירורי הלחם על תבנית אפייה ואופים עד יבש וקלוי, 5 עד 10 דקות. ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה המוגדרת בחום בינוני ומוסיפים את פירורי הלחם, חזרת וחרדל. מערבבים עד הפירורים הם מצופה היטב וזהוב חום, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.מתבלים את הסטייקים בנדיבות משני הצדדים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה מספיק כדי להחזיק את הסטייקים ללא צפיפות, לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר חם מאוד אבל עדיין לא מעשן, להוסיף את הסטייקים ולשחום אותם במשך 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשלים 3 עד 4 דקות יותר לכל צד נדיר עד בינוני נדיר (טמפרטורה פנימית של 120 עד 135 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את הסטייקים למגש ומכסים אותם בחופשיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים מעל חום בינוני עד רך, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. ממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם, מתקתק ומתבשל לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את תערובת הבצל סביב הסטייקים על מגש, מפזרים את הסטייקים עם פירורי הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'