סטייק coulototte עם בצל מטוגן יין & חזרת פירורי לחם
והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חרדל דיז'ון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו יין אדום חזה בקר מטוגן W. רוטב חזרת (שרה מולטון, יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, ו סטייק צלוי ביין ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מורחים את פירורי הלחם על תבנית אפייה ואופים עד יבש וקלוי, 5 עד 10 דקות. ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה המוגדרת בחום בינוני ומוסיפים את פירורי הלחם, חזרת וחרדל. מערבבים עד הפירורים הם מצופה היטב וזהוב חום, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.מתבלים את הסטייקים בנדיבות משני הצדדים במלח ופלפל. במחבת כבדה גדולה מספיק כדי להחזיק את הסטייקים ללא צפיפות, לחמם את השמן על חום גבוה. כאשר חם מאוד אבל עדיין לא מעשן, להוסיף את הסטייקים ולשחום אותם במשך 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשלים 3 עד 4 דקות יותר לכל צד נדיר עד בינוני נדיר (טמפרטורה פנימית של 120 עד 135 מעלות).
מעבירים את הסטייקים למגש ומכסים אותם בחופשיות בנייר כסף.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים מעל חום בינוני עד רך, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. ממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם, מתקתק ומתבשל לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את תערובת הבצל סביב הסטייקים על מגש, מפזרים את הסטייקים עם פירורי הלחם ומגישים.