סטייק אגף ממולא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סטייק אגף ממולא. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 400 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח מתובל, פטרוזיליה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכמניות כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור יום ולנטין. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. נסו סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים), סטייק אגף ממולא, ו סטייק אגף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את המילוי, בצל, סלרי ופטרוזיליה. בקערה קטנה מקציפים את תחליף הביצה; מערבבים פנימה מרק וחמאה.
יוצקים מעל תערובת המילוי.
מפזרים מלח ופלפל מתובל; מערבבים היטב.
סטייק פאונד כדי 1/2-ב. עובי.
מורחים 1-1 / 2 כוסות מלית תערובת על סטייק.
להתגלגל, מתחיל עם צד קצר; לקשור עם מחרוזת.
מניחים ב -5 קראט. סיר איטי. המילוי הנותר יכול להיות עטוף בחוזקה בנייר כסף והניח מעל סטייק מגולגל.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד מדחום בשר מוכנס מלית קורא 160 נ ' והבשר רך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו האספסוף עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף מרלו]()
אספסוף מרלו
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.