קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק אגף עם תבלינים מרוקאים חמים

סטייק אגף עם תבלינים מרוקאים חמים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק אגף עם תבלינים מרוקאים חמים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 568 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, סוכר, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו סטייק אגף עם תבלינים מרוקאים חמים, סטייק צלע ראס אל האנוט בגריל עם סלט גזר מרוקאי, ו סטייק צלויים צלויים עם תוספת עגבניות חמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במידה זכוכית, להקציף יחד שמן זית, חומץ, ג ' ינג ' ר, שום, מלח, קינמון, כוסברה, פפריקה, סוכר, כמון, פלפל, קאיין. שוטפים סטייק אגף ומייבשים; הכניסו לשקית ניילון עם נעילת רוכסן בנפח 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
כוסברה.כוסברה.
שמן זיתשמן זית
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מקציףמקציף
2
יוצקים פנימה את כל 3/4 כוס המרינדה למעט בערך (שמור שנותר לסלט חצילים ופלפלים בגריל); אוטמים שקית ופונים לציפוי בשר היטב. צמרמורת לפחות 4 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מרינדהמרינדה
פלפלפלפל
בשרבשר
3
הרם סטייק ממרינדה (השלך מרינדה משומשת) והניח על גריל משומן היטב מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות-חמות או חום בינוני-גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 אינץ'. מעל גריל רמת רק 3 כדי 4 שניות); קרוב מכסה על גז גריל. מבשלים סטייק, הופכים מדי פעם, עד להשחמה משני הצדדים ועדיין ורוד במרכז (בינוני-נדיר; חתוך לבדיקה), 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מעבירים סטייק לפלטה או ללוח מסגרת ומניחים לנוח 5 דקות. ואז חותכים את התבואה לפרוסות דקות ומלוכסנות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיפים חלקים יחד עם רמזים לאדמה ותבלינים בגימור הווניל הטעים. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. זוג עם כל דבר, החל סלמון בגריל, פילה חזיר, עוף צלוי צלעות קארי אדום תאילנדי או טאגין מרוקאי.
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיפים חלקים יחד עם רמזים לאדמה ותבלינים בגימור הווניל הטעים. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. זוג עם כל דבר, החל סלמון בגריל, פילה חזיר, עוף צלוי צלעות קארי אדום תאילנדי או טאגין מרוקאי.
The Merlot fills the mouth with smooth cherry, raspberry and plum flavors along with hints of earth and spice in the toasty vanilla finish. Full-bodied, yet approachable, with a good balance of acid and tannins. Pair with anything from grilled salmon, pork tenderloin, barbequed chicken and ribs to Thai red curry or Moroccan tagine.