קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

סטייק אדובו פלנק עם תבלין תירס ועגבניות בקיץ

סטייק אדובו פלנק עם תבלין תירס ועגבניות בקיץ
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, סטייק אדובו פלנק עם תבלין תירס ועגבניות הקיץ יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סטייק פלנק, מלח כשר, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק צלע עם תבלין תירס-עגבניות ולחם שום בגריל, סטייק צלוי צלוי עם עגבניות-בצל ירוק, ו סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס.

הוראות

1
כדי להכין סטייק, לבשל את המרכיבים הראשונים 3 במחבת nonstick קטן על אש בינונית במשך 45 שניות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים את תערובת פלפל תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3
הסר 1 צ 'ילה מפחית; מילואים הנותרים צ' ילי ורוטב לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מניחים תערובת פלפל, צ ' ילה, 2 כפות חומץ, ואת 4 המרכיבים הבאים (חומץ דרך שום) בבלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שלב תערובת חומץ וסטייק בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם ומרינדה במקרר 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר מהתיק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
הכן גריל או broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים סטייק על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
כדי להכין את התענוג, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
להוסיף תירס; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
הסר מהחום; מערבבים עגבניות ומרכיבים הנותרים למעט עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
13
מקשטים עם קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.