קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה
סטייק או פוורה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, קוניאק, גבעולי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ומפזרים את כל הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל אתה צריך לראות את התיבול על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים מחבת גדולה או מחבת צלייה מעל להבה בינונית גבוהה, טפטוף עם השמן, ובדיוק כאשר הוא מתחיל לעשן להניח את הפילה במחבת החמה. חום מכל הצדדים עד קרום צורות הבשר הוא צרוב היטב, על 7 דקות בסך הכל. לזרוק את קורנית טרייה רוזמרין על גבי tenderloin ולהעביר את כל העניין לתנור; צלי במשך 20 עד 25 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את tenderloin ללוח חיתוך לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
יוצקים את השומן העודף מן המחבת ומחזירים אותו על התנור על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השאלוט למיכל, מטגנים, מערבבים עם כפית כדי לגרד את הטעמים בתחתית. קח את המחבת את החום ויוצקים את הקוניאק ( premeasure-לא לשפוך ישירות מהבקבוק!)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שים את המחבת בחזרה על החום ולהטות אותו מעט מעל המבער כדי להצית את האלכוהול, או אור עם מצית במטבח. הקוניאק יהיה להבה לכמה שניות ואז לצאת כמו האלכוהול נשרף. מערבבים את דמי-glace ושמנת, ומבשלים במשך כ 1 דקה כדי לעבות את הרוטב כך שהוא מצפה כף. סיים את הרוטב על ידי ערבוב בחרדל ופלפל עד incorporated. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
אלכוהולאלכוהול
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קוניאקקוניאק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי לשרת: לערום את גרגיר הנחלים על מגש הגשה, לחתוך את הטנדרלוין לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ולסדר אותו על גבי הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ירוקירוק
9
לטפטף את הרוטב על הבשר ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים את הסטייק au poivre עם צ ' יפס פום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות