סטייק או פוורה
סטייק או פוורה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, קוניאק, גבעולי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ומפזרים את כל הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל אתה צריך לראות את התיבול על הבשר.
מניחים מחבת גדולה או מחבת צלייה מעל להבה בינונית גבוהה, טפטוף עם השמן, ובדיוק כאשר הוא מתחיל לעשן להניח את הפילה במחבת החמה. חום מכל הצדדים עד קרום צורות הבשר הוא צרוב היטב, על 7 דקות בסך הכל. לזרוק את קורנית טרייה רוזמרין על גבי tenderloin ולהעביר את כל העניין לתנור; צלי במשך 20 עד 25 דקות עבור בינוני-נדיר.
הסר את tenderloin ללוח חיתוך לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
יוצקים את השומן העודף מן המחבת ומחזירים אותו על התנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השאלוט למיכל, מטגנים, מערבבים עם כפית כדי לגרד את הטעמים בתחתית. קח את המחבת את החום ויוצקים את הקוניאק ( premeasure-לא לשפוך ישירות מהבקבוק!)
שים את המחבת בחזרה על החום ולהטות אותו מעט מעל המבער כדי להצית את האלכוהול, או אור עם מצית במטבח. הקוניאק יהיה להבה לכמה שניות ואז לצאת כמו האלכוהול נשרף. מערבבים את דמי-glace ושמנת, ומבשלים במשך כ 1 דקה כדי לעבות את הרוטב כך שהוא מצפה כף. סיים את הרוטב על ידי ערבוב בחרדל ופלפל עד incorporated. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך.
כדי לשרת: לערום את גרגיר הנחלים על מגש הגשה, לחתוך את הטנדרלוין לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ולסדר אותו על גבי הירוקים.
לטפטף את הרוטב על הבשר ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מגישים את הסטייק au poivre עם צ ' יפס פום.