קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה
סטייק או פובר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם פלפל, סטייקים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה.

הוראות

1
מבשלים את הסטייקים
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
מחממים את התנור ל 218° (220C). להרטיב את הבשר מעט מאוד עם שמן, ואז לדלות כל אחד הסטייקים בגרגרי פלפל כתוש מעיל ביסודיות. אל תתבייש עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום גבוה. לאחר השמן חם, להוסיף 2 אונקיות (56 גרם) של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את הסטייקים במחבת וחומים מכל הצדדים, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים לדוניות הרצויה, כ-5 עד 7 דקות לנדירה, 10 דקות לנדירה בינונית, וכן הלאה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר את המחבת מהתנור והסר את הסטייקים מהמחבת למנוחה. האם אמרתי לך עדיין תמיד לנוח הבשר שלך לאחר הבישול? אמרתי לך עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הרוטב
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
להחזיר את המחבת אל התנור ומערבבים בזהירות את הקוניאק. כמה כיף כמו זה כדי ליצור עמודה של להבה כפי שאתה מוסיף חומר דליק למחבת חמה מאוד, שלה לא ממש רצוי או הכרחי במיוחד במטבח ביתי. אלא אם כן אתה פירומן, אני ממליץ בזהירות להוסיף את הקוניאק למחבת עדיין חם את הלהבה, ערבוב וגירוד עם כף העץ כדי לקבל כל גרוטאות, כל פלפל, כל שמועה של טעם נצמד לתחתית המחבת. עכשיו מניחים את המחבת על הלהבה שוב ומבשלים אותה קצת, על ידי כמחצית. מערבבים במניות העגל (ו דמי-glace) ולהפחית מעל חום בינוני עד עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ציר עגלציר עגל
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
כירייםכיריים
מחבתמחבת
9
מקציפים את החמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מגישים מיד עם צ ' יפס או תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
תפוח אדמהתפוח אדמה
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.