סטייק או פוורה
סטייק או פובר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם פלפל, סטייקים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° (220C). להרטיב את הבשר מעט מאוד עם שמן, ואז לדלות כל אחד הסטייקים בגרגרי פלפל כתוש מעיל ביסודיות. אל תתבייש עם הפלפל.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום גבוה. לאחר השמן חם, להוסיף 2 אונקיות (56 גרם) של החמאה.
מניחים את הסטייקים במחבת וחומים מכל הצדדים, כ 5 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים לדוניות הרצויה, כ-5 עד 7 דקות לנדירה, 10 דקות לנדירה בינונית, וכן הלאה.
הסר את המחבת מהתנור והסר את הסטייקים מהמחבת למנוחה. האם אמרתי לך עדיין תמיד לנוח הבשר שלך לאחר הבישול? אמרתי לך עכשיו.
להחזיר את המחבת אל התנור ומערבבים בזהירות את הקוניאק. כמה כיף כמו זה כדי ליצור עמודה של להבה כפי שאתה מוסיף חומר דליק למחבת חמה מאוד, שלה לא ממש רצוי או הכרחי במיוחד במטבח ביתי. אלא אם כן אתה פירומן, אני ממליץ בזהירות להוסיף את הקוניאק למחבת עדיין חם את הלהבה, ערבוב וגירוד עם כף העץ כדי לקבל כל גרוטאות, כל פלפל, כל שמועה של טעם נצמד לתחתית המחבת. עכשיו מניחים את המחבת על הלהבה שוב ומבשלים אותה קצת, על ידי כמחצית. מערבבים במניות העגל (ו דמי-glace) ולהפחית מעל חום בינוני עד עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף.
מקציפים את החמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד עם צ ' יפס או תפוחי אדמה מטוגנים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.