קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סטייק או פויבר

סטייק או פויבר
סטייק או פויבר נטול גלוטן, וקטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם גרגרי פלפל, שאלוט, קוניאק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. נסו סטייק או פויבר: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פויבר, ו סטייק או פויבר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון אטומה כבדה או בין 2 גיליונות נייר שעווה מרסקים גרגירי פלפל וזרעי שומר גס עם תחתית מחבת כבדה. טפחו סטייקים יבשים ומצפים את שני הצדדים במלח ובתערובת הפלפל. במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מחממים חמאה ושמן על אש בינונית עד שהם חמים אך לא מעשנים ומבשלים סטייקים במשך 4 עד 5 דקות מכל צד למדיום נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים לצלחות ומכסים כדי להתחמם.
3
יוצקים עודפי שומן מהמחבת ומוסיפים שאלוט ו 1/2 כוס מרק ותבנית זלילה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שמנת וקוניאק. מרתיחים תערובת, מגרדים את חתיכות להשחמה, עד שהרוטב מסמיך ומעילים האחורי של כף, על 1 דקה. סיים את הרוטב על ידי הקצפה בחרדל. טועמים ומתבלים רוטב במלח, במידת הצורך וכף מעל סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
קוניאקקוניאק
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יקב הנהר השחור מרלו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
יקב הנהר השחור מרלו
יקב הנהר השחור מרלו