סטייק אנצ'ו מתוק-שפשף חצאית
סטייק אנצ'ו-שפשף חצאית מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 587 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך טורטיות, שמן canolan, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנצ'ו-בצל, Ancho-שפשף סטייק אגף, ו סטייק חצאית אנצ'ו במרינדה עם סלט שעועית שחורה חמה.
הוראות
מחממים שמן קנולה במחבת עמוקה.
מוסיפים צ ' יילס ומטגנים במשך 30 שניות כל אחד.
להסיר, לנקז על מגבות נייר. כאשר מקורר מעט, למקם צ ' ילי בבלנדר. בזרם איטי ויציב, יוצקים שמן המשמש לטיגון לבלנדר.
מוסיפים סוכר חום, שוקולד ומלח. התערובת צריכה להיות גסה למדי. תניח בצד.
מערבבים שום, שאלוט, מלח, פלפל, ורק מספיק שמן זית כדי בקושי לכסות את הבשר. שפשף את החצאית steak.In מחבת כבדה או סיר מעל חום גבוה, צרוב או סטייק חצאית גריל במשך 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
בואו מגניב.מכסה סטייק עם תערובת צ ' ילה.
מניחים סטייק בתנור ולסיים בישול במשך 5-7 דקות.
הסר מהתנור; לעזוב במשך 10 דקות לפני חיתוך ומגישים עם ירקות טריים, עונתיים טורטיות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.