סטייק בגריל עם כוסברה, בצל ירוק וחמאת כמון
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לכו לחנות, קחו כוסברה, מלח ופלפל, סטייקים לעצם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עוף צלוי עם כמון וסלסה בצל ירוק, קבב שרימפס ברוטב ג'ינג'ר ליים עם סטייק צלוי וחמאת כוסברה, ו תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן (מתכונים דומים).
הוראות
o להפוך את החמאה: בקערה קטנה, באמצעות מזלג, לערבב את עשבי תיבול, כמון, קמצוץ של מלח וכמה טחינה של פלפל לתוך החמאה.לסחוט את המיץ מן הסיד לתוך החמאה ולערבב אותו. באמצעות מרית, לגרד את החמאה מתוך הקערה על נייר שעווה או לעטוף פלסטיק.
מגלגלים את הנייר על החמאה ויוצרים בול עץ. המשך לגלגל את הנייר, או פלסטיק, סביב החמאה ולסובב את שני הקצוות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. לשמור על עד 4 ימים, או להקפיא עד 1 חודש.n מעבד מזון, לשלב את שמן זית, חומץ ושום תהליך עד קצוץ דק. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל ומניחים אותם בצלחת, מוסיפים את המרינדה ופונים למעיל.
מניחים במקרר במשך כ 30 דקות עד 2 שעות.
מחממים את הגריל ומשמנים את מתלה הגריל, או מחממים מטגן.
הסר את הסטייקים מן המרינדה.
מניחים את הסטייקים על מתלה הגריל, או מניחים אותם על תבנית אפייה ומניחים מתחת לגריל. לבשל, להפוך את הסטייקים פעם אחת, במשך כ 8 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר, או עד שנעשה לטעמך. מעל הסטייקים עם החמאה ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.