סטייק בלסמי צלוי עם רוטב סויה
סטייק בלסמי צלוי עם רוטב סויה ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם בצל, חרדל דיז'ון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף, סטייק בלסמי-במרינדה צלע, ו סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא בצל, שום, שמן זית, חומץ בלסמי, רוטב סויה, חרדל דיז ' ון, רוזמרין, מלח ופלפל יחד בקערת ערבוב.
שים את סטייק האגף בשקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים מרינדה לתוך השקית סטייק מעיל עם המרינדה. לסחוט אוויר עודף מן השקית ואת החותם. להשרות במקרר לפחות 30 דקות, עד 2 ימים.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
הסר את סטייק האגף מן המרינדה ולנער כדי להסיר נוזל עודף. ריזרב מרינדה.
מבשלים סטייק עד המשרד, חם במרכז, ופשוט להפוך ורוד לאפור, 6 עד 8 דקות לכל צד, צחצוח מדי פעם עם מרינדה שמורות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C).
הסר סטייק ללוח חיתוך ומנוחה בשר 5 דקות לפני חיתוך דק על פני התבואה.