קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

סטייק בקר עטוף בבייקון עם תרד ועוגות גבינה

סטייק בקר עטוף בבייקון עם תרד ועוגות גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק בשר עטוף בשר בקר עם עוגות תרד וגבינה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1790 קלוריות, 131 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בשר בקר עטוף בבייקון, פילה בקר צלוי עטוף בבייקון, ו בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפשיר תרד במיקרוגל. לסחוט תרד יבש על ידי קינון במגבת מטבח וסובב מגבת על קערת אשפה או כיור עד תרד נתן את כל הנוזל שלה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מניחים תרד בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני, מוסיפים שמן ובצל מטגנים את הבצל עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל לתרד בקערה ומחזירים מחבת לתנור למעלה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים לתרד: פירורי לחם, גבינה, ביצה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
תרדתרד
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
6
שלב תערובת עם מזלג, ולאחר מכן טופס לקציצות 3 אינץ'. תניח בצד.
7
קו בייקון על בשר בטוח קרש חיתוך כמה סנטימטרים זה מזה. מחממים מחבת שנייה מעל חום גבוה. לחמם את מחבת עוגות תרד מעל חום גבוה בינוני. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל וממוקמים על פרוסות בייקון במרכז כל פרוסה. לעטוף בייקון על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
תרדתרד
סטייק.סטייק.
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
8
מניחים בצד התפר למטה במחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף 2 כפות שמן למחבת עוגות תרד ולהגדיר עוגות לבשל. לעבוד ב 2 קבוצות במידת צורך. לבשל עוגות 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להפחית את החום בינוני תחת סטייקים לאחר 2 הדקות הראשונות בכל צד. לבשל בשר עוד 6 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עבור בינוני נדיר בינוני היטב doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
11
הסר בשר מהמחבת ולתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים 1 כף חמאה וקמח ומבשלים יחד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
13
להקציף יין מחבת deglaze.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
14
לטאטא במרק ו לעבות רוטב 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מוסיפים את הכף הנותרים חמאה ולהסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
עגבניות רבעון לאורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
17
כדי לשרת, להגדיר את עוגות תרד וסטייקים זה לצד זה על 2/3 של צלחות הגשה ויוצקים רוטב באופן שווה על סטייקים. לפזר עגבניות לרבעים ליד עוגות תרד על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
סטייק.סטייק.
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
18
טפטוף עגבניות עם שמן, העונה עם מלח ופלפל העליון עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
עיריתעירית
שמן בישולשמן בישול
19
מגישים צלחות באופן מיידי.
20
להפשיר תרד במיקרוגל. לסחוט תרד יבש על ידי קינון במגבת מטבח וסובב מגבת על קערת אשפה או כיור עד תרד נתן את כל הנוזל שלה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
21
מניחים תרד בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
22
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני, מוסיפים שמן ובצל מטגנים את הבצל עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
23
מוסיפים בצל לתרד בקערה ומחזירים מחבת לתנור למעלה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
מחבתמחבת
24
מוסיפים את המרכיבים הנותרים לתרד: פירורי לחם, גבינה, ביצה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
תרדתרד
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
25
שלב תערובת עם מזלג, ולאחר מכן טופס לקציצות 3 אינץ'. תניח בצד.
26
קו בייקון על בשר בטוח קרש חיתוך כמה סנטימטרים זה מזה. מחממים מחבת שנייה מעל חום גבוה. לחמם את מחבת עוגות תרד מעל חום גבוה בינוני. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל וממוקמים על פרוסות בייקון במרכז כל פרוסה. לעטוף בייקון על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
תרדתרד
סטייק.סטייק.
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
27
מניחים בצד התפר למטה במחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
28
הוסף 2 כפות שמן למחבת עוגות תרד ולהגדיר עוגות לבשל. לעבוד ב 2 קבוצות במידת צורך. לבשל עוגות 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
29
להפחית את החום בינוני תחת סטייקים לאחר 2 הדקות הראשונות בכל צד. לבשל בשר עוד 6 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עבור בינוני נדיר בינוני היטב doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
30
הסר בשר מהמחבת ולתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
31
מוסיפים 1 כף חמאה וקמח ומבשלים יחד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
32
להקציף יין מחבת deglaze.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
33
לטאטא במרק ו לעבות רוטב 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
34
מוסיפים את הכף הנותרים חמאה ולהסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
35
עגבניות רבעון לאורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
36
כדי לשרת, להגדיר את עוגות תרד וסטייקים זה לצד זה על 2/3 של צלחות הגשה ויוצקים רוטב באופן שווה על סטייקים. לפזר עגבניות לרבעים ליד עוגות תרד על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
סטייק.סטייק.
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
37
טפטוף עגבניות עם שמן, העונה עם מלח ופלפל העליון עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
עיריתעירית
שמן בישולשמן בישול
38
מגישים צלחות באופן מיידי.

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.