סטייק ברזל שטוח בגריל עם גבינה כחולה-חמאת עירית
סטייק ברזל שטוח בגריל עם גבינה כחולה-חמאת עירית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 524 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 103 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי רוזמרין, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק ברזל שטוח גבינה כחולה, סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פסטו פיסטוק, ו סטייק ברזל שטוח עם חמאת עשבים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד חומץ, שום, 1 כף פלפל שחור, רוזמרין, אורגנו ומלח כשר בקערה יחד עם שמן הזית.
מניחים את סטייק הברזל השטוח לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, ויוצקים את המרינדה מעל. סוחטים את עודפי האוויר מהתיק ואוטמים. משרים במקרר 30 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ושמן קל.
מוציאים סטייק מהמרינדה, מנערים עודפים וזורקים את המרינדה שנותרה. אפשר לסטייק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות כשהגריל מתחמם.
מועכים יחד את החמאה, הגבינה הכחולה, העירית ו -1 / 8 כפית פלפל שחור; מניחים בצד. מבשלים את הסטייק על הגריל שחומם מראש לדרגת אלימות רצויה, כ -5 דקות לכל צד לבינוני-נדיר. הניחו לסטייק לנוח במקום חמים למשך 10 דקות לפני שפורסים דק על פני התבואה.
מגישים עם מנה של גבינה כחולה-חמאה עירית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
![ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו]()
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק