סטייק ברזל שטוח וסלט תרד
זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . גשו לסופר וקנו פלפלים, סטייק שטוח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. סטייק בקר צלוי עם סלט עגבניות, סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, ו Mojo סטייק שטוח ברזל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה; שמן קל באח.
מתבלים את סטייק הברזל השטוח משני הצדדים במלח ופלפל. לבשל במידה הרצויה של doneness על גריל שחומם מראש, על 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
תן לנוח באזור חם תוך כדי שימשיך עם המתכון.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
יוצקים את רוטב הסלט האיטלקי, ומביאים לרתיחה, ואז מערבבים את הפלפלים האדומים והפטריות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הפלפלים הם מכרז, על 5 דקות.
הסר את הירקות מהמחבת עם כפית מחוררת, ולהניח בצד. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את היין האדום. מבשלים את הרוטב סלט ויין עד שזה צמצם רוטב סירופ, על 5 דקות.
בינתיים, לחלק את עלי התרד על צלחות הגשה. חותכים דק את סטייק הברזל השטוח על פני התבואה. כפית את תערובת הירקות החמה, מבושלת על עלי התרד, ולאחר מכן במקום סטייק פרוס על גבי. כפית על רוטב יין אדום מופחת, ולבסוף, מפזרים גבינה כחולה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.