סטייק ברזל שטוח מושלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 328 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל טחון, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. . וזה טוב. מתכונים דומים: סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה.
הוראות
1
מניחים את הסטייק בתוך שקית גדולה לאטום מחדש. בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, שום, פטרוזיליה, רוזמרין, עירית, קברנה, מלח, פלפל ואבקת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
יוצקים מעל סטייק בשקית. לחץ על אוויר ככל שאתה יכול ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הסטייק במחבת החמה במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, או במידה הרצויה של doneness. זרוק את המרינדה. סטייקים אלה טעם הטוב ביותר מדיום רייר. לאפשר להם לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.