סטייק בשר צבי ברוטב פורט
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סטייק עם רוטב פורט פטריות, סטייק סינטה עם דיז'ון-רוטב פורט, ו סטייק צרוב עם ענבים צלויים מחבת ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב על ידי בישול כלהמרכיבים יחד עד דומדמניות נמס לחלוטין. תתחמם.אדים או מבשלים את תפוחי האדמה עד פשוטלהתגבר, על 8 דקות, ואז לנקז היטב ולספוג כמה טיפות שמן.
כמה פלפל שחור וקצת סלטון בכל צד, לוחצים על הפלפל לתוך הסטייקים.
מחממים את השמן הנותר באפאן. כאשר יש משטח מנצנץ, להוסיף את הסטייקים, 2 בכל פעם. מבשלים for2 דקות בכל צד עבור נדיר, 3 דקות formedium ו 4 דקות עבור כל הכבוד. Whencooked, להחזיר את כולם למחבתואפור על הרוטב. חם במשך 1 דקות, מפזרים פטרוזיליה.
מגישים עם תפוחי אדמה ואפונה, אם אתה רוצה, וכל רוטב נוסף כפית מעל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.