קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות14
ציון בריאות24
מגזין

סטייק דג מצופה פנקו

סטייק דג מצופה פנקו
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סטייקים דג מצופה פנקו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא את פפר, גרופר, דיל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. נסו פסטו פנקו דג מצופה בדג, מקלות דגים מצופה פנקו, ו פנקו-תנור מצופה-דג" מטוגן" (מתכונים דומים).

הוראות

1
דג העונה עם מלח ופלפל. לטבול דגים בקמח, ואז ביצה לדלות בתערובת panko, לחיצה חזקה על המעיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
2
מניחים על תבנית אפייה גדולה ומשומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 204° 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים באופן שווה כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מגישים עם תערובת מיונז
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.