קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סטייק המבורגר כפרי

סטייק המבורגר כפרי
מתכון המדינה המבורגר סטייק מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב ברביקיו מקורי, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק המבורגר, סטייק המבורגר, ו סטייק המבורגר ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים בשר, מלית לערבב, 1-1/4 כוסות מים ובצל רק עד מעורבב. צורה לתוך 6 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים 25 דקות. or until done (160F). בינתיים, לבשל פטריות במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב ברביקיו ומים שנותרו; ומבשלים על אש נמוכה 1 עד 2 דקות. או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים קציצות בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'