סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
Pound הסטייקים לבערך עובי 1/4 אינץ'.
מניחים 2 כוסות קמח בקערה רדודה. מערבבים יחד את אבקת האפייה, סודה לשתיה, פלפל ומלח בקערה רדודה נפרדת; מערבבים בחמאה, ביצה, רוטב טבסקו ושום. לדלות כל סטייק ראשון בקמח, ואז בבלילה, ושוב בקמח. מלטפים את הקמח על פני כל סטייק כך שהם מצופים לחלוטין בקמח יבש.
מחממים את הקיצור במחבת ברזל יצוק עמוקה ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מטגנים את הסטייקים עד חום זהוב באופן שווה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מניחים סטייקים מטוגנים על צלחת עם מגבות נייר לניקוז.
מסננים את השומן מהמחבת, שומרים 1/4 כוס של הנוזל וכמה שיותר שאריות מוצקות ככל האפשר.
להחזיר את המחבת לחום בינוני-נמוך עם השמן השמור.
לטאטא את שאר הקמח לתוך השמן. לגרד את החלק התחתון של המחבת עם מרית לשחרר מוצקים לתוך הרוטב. מערבבים בחלב, להעלות את החום למדיום, ולהביא את הרוטב לרתיחה, לבשל עד עבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים. כפית את הרוטב על הסטייקים כדי לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.