קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר

סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pound הסטייקים לבערך עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מניחים 2 כוסות קמח בקערה רדודה. מערבבים יחד את אבקת האפייה, סודה לשתיה, פלפל ומלח בקערה רדודה נפרדת; מערבבים בחמאה, ביצה, רוטב טבסקו ושום. לדלות כל סטייק ראשון בקמח, ואז בבלילה, ושוב בקמח. מלטפים את הקמח על פני כל סטייק כך שהם מצופים לחלוטין בקמח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
רוטב טבסקורוטב טבסקו
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את הקיצור במחבת ברזל יצוק עמוקה ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מטגנים את הסטייקים עד חום זהוב באופן שווה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים סטייקים מטוגנים על צלחת עם מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מסננים את השומן מהמחבת, שומרים 1/4 כוס של הנוזל וכמה שיותר שאריות מוצקות ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להחזיר את המחבת לחום בינוני-נמוך עם השמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטאטא את שאר הקמח לתוך השמן. לגרד את החלק התחתון של המחבת עם מרית לשחרר מוצקים לתוך הרוטב. מערבבים בחלב, להעלות את החום למדיום, ולהביא את הרוטב לרתיחה, לבשל עד עבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים. כפית את הרוטב על הסטייקים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.