קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סטייק ובצל פורטוגזי

סטייק ובצל פורטוגזי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אפונה מטוגנת בסגנון פורטוגזי עם ביצים, סטייק בסגנון פורטוגזי, ו בצל מטוגן בלבן-בצל מזוגג.

הוראות

1
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מחממים חצי שמן בצלחת תבשיל רדודה. חום את הסטייקים היטב בכל צד, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. להתיז את החומץ לתוך המחבת ולתת לו בועה וכמעט להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את שאר שמן הזית והבצל, ומטגנים בעדינות על אש בינונית למשך 10-15 דקות עד שמתרככים ומתחילים לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
לאחר הבצל התרכך, מערבבים את השום ואת הפפריקה. מבשלים 1 דקות יותר, קצה ביין האדום ועגבניות קצוצות, ולאחר מכן מערבבים דרך עגבניות טהורות ועלי דפנה. העונה, פופ הסטייקים בחזרה למחבת, ואז לכסות ולמקם בתנור במשך 2 שעות, ערבוב באמצע הדרך והוספת התזה של מים במידת הצורך. מבשלים עד הבשר הוא רך מאוד. התבשיל יכול להיות מקורר ומקורר במשך 2 ימים ומחומם או קפוא עד 3 חודשים. כדי לשרת, לפזר עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.