סטייק ווסאבי פלנק ותפוחי אדמה מזוגגים
סטייק ווסאבי פלנק ותפוחי אדמה מזוגגים מיסו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך אבקת ווסאבי, תפוחי אדמה fingerling, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מתכון סטייק ווסאבי פלנק, סטייק צלע ואדממה עם רוטב ווסאבי, ו סטייק צלע עם Sauteed Edamame ו Wasabi-רוטב חרדל.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 ומחממים מראש מחבת גריל ברזל יצוק. בקערה, לשלב את wasabi ומים. מערבבים ברוטב חזרת וסויה. לשפשף את הסטייק עם 1 כפית שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל סטייק על אש גבוהה עד חרוך קלות, 5 דקות. להפוך את הסטייק ולהפיץ ווסאבי על הצד החרוך.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסטייק במשך 10 דקות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 135 עבור מדיום-רייר; מעבירים ללוח חיתוך ונותנים לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר של מים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
לנקז ולתת מגניב, ואז לקלף. תמחק את הסיר.
מוסיפים את השמן שנותר ואת תפוחי האדמה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 5 דקות.
מערבבים את המיסו ואת מירין; מוסיפים לתפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב, עד מזוגג, על 2 דקות.
חותכים דק את הסטייק על פני התבואה ומגישים עם תפוחי האדמה וגזרת הנחלים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019