סטייק וייטנאמי בגריל עם פורטובלו ומוג'ו מנטה-כוסברה
סטייק וייטנאמי בגריל עם פורטובלו ומוג'ו מנטה-כוסברה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 387 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, מים, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, כרוב ניצנים קלוי עם נענע, כוסברה ורוטב בסגנון וייטנאמי, ו סטייק שרי-בלסמי על אסקרול בגריל, פורטובלוס ול (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 8 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
כדי להכין mojo, לשלב כוסברה ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שן שום 1) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות פורטובלו באמצעות כף; להשליך זימים.
חותכים כל פטריות לתוך 6 פרוסות; להפריש.
אדים שעועית ירוקה 3 דקות או עד מכרז; להתחמם.
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף סטייק; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת; לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. לזרוק פטריות עם חצי תערובת סויה; להוסיף פאן. מוקפץ 1 דקה; להסיר מן המחבת. להחזיר סטייק למחבת; לבשל 2 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
טפטוף סטייק עם תערובת סויה נותרת. סדר סטייק, פטריות, שעועית ירוקה על צלחות הגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.