קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סטייק זינג זאנג פלנק

סטייק זינג זאנג פלנק
אם יש לך עגבניות רומא, שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. עם כפית מתכונים דומים: סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע.

הוראות

1
הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל עם קצת שמן זית ומוסיפים את השום, הבצל, תיבול איטלקי וקורנית. חותכים דק את הפלפלים הקלברזים ומקפלים לתערובת הבצל. מתבלים עם קצת מלח ופלפל וקמח עד לקרמלים היטב, 7 עד 8 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לקצץ את הסטייק של כל שומן עודף ולהסיר כל עור כסף קשה עם קצה הסכין.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מניחים את הסטייק אנכית על קרש חיתוך נקי (כך הדגן רץ למעלה ולמטה). באמצעות סכין חדה, לעשות שטוח לחתוך צד אחד של חתיכת הבשר לחתוך אותו לפתוח במקביל הלוח, כך שתוכל לפתוח את הסטייק כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
4
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
בצד אחד של הסטייק פרוש את תערובת הבצל. למעלה עם פרוסות העגבניות, פנקו וגבינה קרועה. לקרוע את עלי הבזיליקום ולפזר על גבי לשכבה האחרונה של מילוי. מקפלים את דש הבשר מעל כדי לכסות. באמצעות שיפוד במבוק, חוט את הסטייק לאורך הקצה לחתוך כדי לאטום את הסטייק בחזרה יחד ולהחזיק את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מורחיםמורחים
בצלבצל
פאנקו.פאנקו.
סטייק.סטייק.
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת גריל (או גריל חיצוני) עד גבוה. מעיל בקלילות עם קצת שמן כדי לנקות וליצור משטח nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
גרילגריל
7
מפזרים את סטייק האגף עם מלח ופלפל משני הצדדים, ולאחר מכן מניחים על הגריל החם. מבשלים 5 דקות בצד הראשון, ולאחר מכן להשתמש במרית גדולה כדי להעיף בזהירות לבשל במשך 5 דקות נוספות בצד השני עבור בינוני נדיר. (אם אתה רוצה סטייק עשוי טוב יותר, לבשל במשך כמה דקות יותר בכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק צלעסטייק צלע
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
8
כאשר נעשה זאת, להסיר מן הגריל ולהניח בצד לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות 1 אינץ ' עבה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.