סטייק חזיר עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק חזיר עם זיגוג כתום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 290 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם קורנפלור, חרדל דיז'ון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, ו סטייק צלע עם זיגוג תמרינד וגרמולטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף בשר חזיר, ולייבש טפיחה.
מבשלים חזיר במחבת משומנת קלות מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד מחומם היטב.
הסר בשר חזיר, שמירה על טפטוף במחבת.
מערבבים במיץ תפוזים, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים באננס, צימוקים וחרדל. מערבבים יחד קורנפלור ו 1 כף. מים קרים; מוסיפים לתערובת מיץ תפוזים. מביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.