סטייק חם וסלט תפוחי אדמה
סטייק חם וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . אם יש לכם חרדל דיז'ון, סטייק סינטה בקר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: סטייק טונה עם תפוחי אדמה חמים, צ'וריסו וסלט עגבניות, סטייק פרוס, פטריות ובצל ירוק עם תפוחי אדמה דיז'ון חמים, ו סטייק חם וסלט גבינה כחולה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מסננים ומכסים כדי להתחמם.
מחממים תנור כדי להשרות או מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. מתבלים את שני הצדדים של סטייק עם מלח ופלפל. צלייה או סטייקים גריל במשך 6 עד 8 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי.
בינתיים, להקציף יחד שמן, חומץ, חרדל, טרגון עבור ההלבשה; העונה ההלבשה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מחלקים ירקות, עגבניות, ושאלוט בין 4 צלחות.
חותכים תפוחי אדמה חמים, unpeeled לרבעים; לחתוך סטייק לרצועות עבות 1/4 אינץ'. סלט ירקות למעלה עם סטייק ותפוחי אדמה; רסס רוטב על סלטים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.