סטייק חצאית בגריל עם סלסה ורדה
המתכון סטייק חצאית בגריל עם סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עלי בזיליקום, שמן זית, סטייק חצאית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו סטייק חצאית בגריל עם עשבי סלסה ורדה, מחווני סטייק בגריל עם סלסה ורדה איולי, ו סטייק חצאית עם סלסה ורדה וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה, רוזמרין, טימין, שום ושמן זית.
מורחים את התערובת על כל הסטייק. מכסים ומקררים על מגש לפחות 4 שעות או לילה.
במעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה עם בזיליקום, מנטה, צלפים, אנשובי, שום, חרדל וסוכר ולעבד להדביק. עם המכונה על, לאט לשפוך את שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל שחור.
תדליק גריל. לגרד את רוב המרינדה מהסטייק ולתבל את הבשר עם מלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה במשך כ 3 דקות. סובב את הסטייק והגריל עוד 2 דקות, עד שהשחימו אותו החוצה ונדיר למחצה בפנים.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 3 דקות. חותכים דק את הסטייק כנגד התבואה ומפזרים פפריקה מעושנת. תעביר את הסלסה ורדה ליד השולחן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.