סטייק חצאית עם סלט ארוגולה לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 431 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . גשו לסופר וקנו לחמניות ג'בטה, עלי בזיליקום, צנוניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 74% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק חצאיות בגריל וסלט ארוגולה עם רוטב רוקפור וקטלינה , סלט סטייק חצאיות עם גבינה כחולה וסלט סטייק חצאיות מרוקאי עם צ'רמולה .
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את קוביות הלחם ומבשלים עד שהם פריכים ומעט זהובים, הופכים לפי הצורך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
מוסיפים את השום ו-1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשום מזהיב מעט, כ-30 שניות.
מחממים 1 כף שמן זית באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, מוסיפים למחבת וצורבים עד להשחמה בתחתית, כ-5 דקות. הופכים וצורבים עד להשחמה בצד השני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מוסיפים את הארוגולה ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות לקערה עם הסלט ומערבבים לציפוי; מתבלים במלח ופלפל. פורסים דק את הסטייק על הדגן ומחלקים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסרי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק חצאית. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator