קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סטייק חצאית עם סלט ארוגולה

סטייק חצאית עם סלט ארוגולה
סטייק חצאית עם סלט ארוגולה לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 431 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . גשו לסופר וקנו לחמניות ג'בטה, עלי בזיליקום, צנוניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 74% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק חצאיות בגריל וסלט ארוגולה עם רוטב רוקפור וקטלינה , סלט סטייק חצאיות עם גבינה כחולה וסלט סטייק חצאיות מרוקאי עם צ'רמולה .

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את קוביות הלחם ומבשלים עד שהם פריכים ומעט זהובים, הופכים לפי הצורך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
מוסיפים את השום ו-1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשום מזהיב מעט, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4
מעבירים לקערה גדולה; לנגב את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים לקערה את הצנוניות, העגבניות, הבזיליקום, הצלפים ותמלחת הצלפים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מחממים 1 כף שמן זית באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, מוסיפים למחבת וצורבים עד להשחמה בתחתית, כ-5 דקות. הופכים וצורבים עד להשחמה בצד השני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מעבירים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מוסיפים את הארוגולה ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות לקערה עם הסלט ומערבבים לציפוי; מתבלים במלח ופלפל. פורסים דק את הסטייק על הדגן ומחלקים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
מגישים עם הסלט.
10
צילום מאת אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק חצאית. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator