זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) , המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות, ו ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות.
הוראות
1
חשוב לבשל את הבשר יום קדימה, כך שאתה יכול להשליך כל שומן שעלה למעלה, וכדי שהמאפה לא יירד אל מול מילוי חם מדי, כך עד 48 שעות קדימה-להפוך את המאפה. קורעים את הקמח וקורט של מלח ים משובח יחד במשך כמה שניות במעבד מזון, ואז מוסיפים את החמאה ואת השפיך עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גסים.
לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 3 כפות מים ו יז עם הבצק עד שהוא נאסף בכדור. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר אותו לנוח במקרר לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
Cut לחצן פטריות בגודל אונות כליות מהליבה המרכזית הלבנה (השלכה).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבשר לקוביות בגודל ביס וחותכים את הפטריות לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. לזרוק את הכליה ומטגנים עד בצבע קל. עצה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לנגב את המחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני נמוך, הוספת 25g/1oz של החמאה 1 כף שמן. עצה בבצל ומטגנים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מעט זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה לתבשיל גדול, באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מחממים התנור ל 160c / גז 3 / מאוורר 140C. להטות את 85g/3oz קמח לתוך שקית פלסטיק גדולה, ואת העונה אותו בנדיבות. לזרוק את הבשר ולנער עד קל floured.להחזיר את המחבת לחום mediumhigh, הוספת קצת יותר שמן וחמאה במידת הצורך. לנער את כל עודף קמח (שומר אותו) ואז מטגנים את הבשר בקבוצות עד זהוב חום. כמו כל אצווה נעשה, להעביר אותו התבשיל.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים עוד שמן וחמאה למחבת במידת הצורך, מטגנים את הפטריות במשך כ 2 דקות עד שמתחילים לנבול, ואז מוסיפים אותם לתבשיל עם הכליות מנוקזות, מים חמים, אבקת מרק ועלה דפנה, בתוספת הקמח העודף בשקית אם אתה אוהב רוטב עבה. מערבבים היטב, מכסים ומבשלים בתנור במשך 75-90 דקות עד שהבשר רך והרוטב עבה. מגניב ביסודיות, ואז לשים במקרר (רצוי בן לילה) כך כל שומן יהיה לגבש אותו ואז ניתן ברפרוף את ולהשליך.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בבוקר-להחזיר את הבצק כדי לקרר את טמפרטורת החדר, ואז לגלגל אותו דק על משטח משומר. הפוך צלחת עוגה עמוקה 28-30x23cm, 6.5 ס " מ על המאפה. נפשית להוסיף 1cm נוסף בכל סיבוב, ולאחר מכן להשתמש בצלחת כמדריך לחתוך את מכסה המאפה. מן השרידים, לחתוך מספיק רצועות 6cm רחב של מאפה ללכת מסביב לצלחת הם צריכים לכסות את השפה השטוחה ועל חצי הדרך למטה את הקרביים.
חמאה קלה על שולי המנה, קו זה עם רצועת (ים) של מאפה, איטום כל מצטרף עם טיפה של מים. למרוח חמאה על כתפיו של מגייס עוגות או כוס ביצה הפוכה ולעמוד באמצע. כף בתערובת הבשר לבוא ברמה עם החלק העליון של המנה. Dont overfill: שמור כל רוטב עודף לשרת חם עם העוגה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.