קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק טוב ועוגת כליות

סטייק טוב ועוגת כליות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) , המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות, ו ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות.

הוראות

1
חשוב לבשל את הבשר יום קדימה, כך שאתה יכול להשליך כל שומן שעלה למעלה, וכדי שהמאפה לא יירד אל מול מילוי חם מדי, כך עד 48 שעות קדימה-להפוך את המאפה. קורעים את הקמח וקורט של מלח ים משובח יחד במשך כמה שניות במעבד מזון, ואז מוסיפים את החמאה ואת השפיך עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
מלח ים משובחמלח ים משובח
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 3 כפות מים ו יז עם הבצק עד שהוא נאסף בכדור. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר אותו לנוח במקרר לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
Cut לחצן פטריות בגודל אונות כליות מהליבה המרכזית הלבנה (השלכה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבשר לקוביות בגודל ביס וחותכים את הפטריות לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. לזרוק את הכליה ומטגנים עד בצבע קל. עצה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לנגב את המחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני נמוך, הוספת 25g/1oz של החמאה 1 כף שמן. עצה בבצל ומטגנים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מעט זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
העברה לתבשיל גדול, באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מחממים התנור ל 160c / גז 3 / מאוורר 140C. להטות את 85g/3oz קמח לתוך שקית פלסטיק גדולה, ואת העונה אותו בנדיבות. לזרוק את הבשר ולנער עד קל floured.להחזיר את המחבת לחום mediumhigh, הוספת קצת יותר שמן וחמאה במידת הצורך. לנער את כל עודף קמח (שומר אותו) ואז מטגנים את הבשר בקבוצות עד זהוב חום. כמו כל אצווה נעשה, להעביר אותו התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים עוד שמן וחמאה למחבת במידת הצורך, מטגנים את הפטריות במשך כ 2 דקות עד שמתחילים לנבול, ואז מוסיפים אותם לתבשיל עם הכליות מנוקזות, מים חמים, אבקת מרק ועלה דפנה, בתוספת הקמח העודף בשקית אם אתה אוהב רוטב עבה. מערבבים היטב, מכסים ומבשלים בתנור במשך 75-90 דקות עד שהבשר רך והרוטב עבה. מגניב ביסודיות, ואז לשים במקרר (רצוי בן לילה) כך כל שומן יהיה לגבש אותו ואז ניתן ברפרוף את ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בבוקר-להחזיר את הבצק כדי לקרר את טמפרטורת החדר, ואז לגלגל אותו דק על משטח משומר. הפוך צלחת עוגה עמוקה 28-30x23cm, 6.5 ס " מ על המאפה. נפשית להוסיף 1cm נוסף בכל סיבוב, ולאחר מכן להשתמש בצלחת כמדריך לחתוך את מכסה המאפה. מן השרידים, לחתוך מספיק רצועות 6cm רחב של מאפה ללכת מסביב לצלחת הם צריכים לכסות את השפה השטוחה ועל חצי הדרך למטה את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
חמאה קלה על שולי המנה, קו זה עם רצועת (ים) של מאפה, איטום כל מצטרף עם טיפה של מים. למרוח חמאה על כתפיו של מגייס עוגות או כוס ביצה הפוכה ולעמוד באמצע. כף בתערובת הבשר לבוא ברמה עם החלק העליון של המנה. Dont overfill: שמור כל רוטב עודף לשרת חם עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מברשת את השפה מאפה עם קצת מים, ואז לעטוף את מכסה מאפה על זה, צובט את הקצוות כדי לאטום. מכסים בסרט נצמד ולשמור במקרר אם לא אפייה מיד.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
13
לבסוף, שעה לפני ההגשה-מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לעשות ארבעה חתכים במכסה העוגה, ולאחר מכן מברשת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אופים במשך 35-45 דקות עד המאפה הוא חום זהוב, הפיכת החום למטה 10-20 לאחר כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר את העוגה מהתנור ולהשאיר אותו לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך לתוכו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.