סטייק טונה בגריל עם רוטב ג'ינג'ר הדר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סטייק טונה ג'ינג'ר-הדרים, סטייקים עם רוטב הדרים וג'ינג'ר, ו סטייק טונה ג'ינג'ר ליים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן הזעפרן עד מנצנץ.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר פרוס, שאלוט ושום ומבשלים אותם על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את האשכולית האדומה, מיץ תפוזים ולימון יחד עם היין, רוטב סויה קל ומניה ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל 1/2 כוס והוא מעט מתקתק, כ 40 דקות.
הגדר מסננת בסדר רשת על צנצנת של בלנדר. מסננים את הרוטב, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ את הנוזל. עם בלנדר על, לאט לשפוך את הנותרים 3/4 כוס שמן עד בשילוב.
להדליק גריל או לחמם 2 מחבתות גריל. מברישים קלות את סטייק הטונה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הסטייקים מעל חום בינוני גבוה, הופך פעם אחת, עד בינוני נדיר, על 6 דקות.
להעביר את הסטייקים לצלחות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים עם ווסאבי בצד.