סטייק טונה מושחר עם סלסה מנגו
סטייק טונה מושחר עם מנגו סלסן היא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד מהמנה מכילה כ -42 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 444 קלוריות . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סטייקים של טונה, מנגו, בצל וטימין. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-55 דקות . עם ציון של 99% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים משופשפים של פפריקה וכוסברה עם סלסת תפוזים-כוסברה , עוף קייג'ון מושחר ואגס עלום אלגנטי בנקטר מנגו חריף עם גלידת מנגו .
הוראות
טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הליים והשום בקערה. משפשפים את סטייק הטונה בתערובת.
מניחים את הסטייקים בכלי סגור ומצננים במקרר 3 שעות.
שלבו בקערה את המנגו, הפלפל, הבצל הספרדי, הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הג'לפנו; לְרַגֵשׁ.
מוסיפים את מיץ הליים ו-1 1/2 כפיות שמן זית ומערבבים לאיחוד. מצננים במקרר שעה.
מערבבים בקערה את הפפריקה, פלפל הקאיין, אבקת הבצל, המלח, הפלפל, הטימין, הבזיליקום, האורגנו ואבקת השום.
מוציאים את סטייק הטונה מהמקרר ושוטפים בעדינות במים ואז טובלים כל צד של כל סטייק בתערובת התבלינים לציפוי.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מניחים בעדינות את סטייק הטונה לתוך השמן החם. מבשלים את הטונה בצד אחד במשך 3 דקות; להוציא לצלחת.
יוצקים את 2 כפות שמן הזית הנותרות למחבת ונותנים לה להתחמם.
מניחים את הטונה עם הצד הלא מבושל כלפי מטה לתוך המחבת ומבשלים עוד 3 דקות; להסיר מהאש מיד.
כף כ-1/2 כוס סלסת מנגו על כל אחת מ-4 צלחות.
הניחו את סטייק הטונה על גבי הסלסה והגישו מיד.