קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סטייק טנדרלוין צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר-הויסין

סטייק טנדרלוין צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר-הויסין
סטייק טנדרלוין צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר-הויסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 191 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם סטייקים בשר בקר, רוטב שום צ'ילי, ג' ינג'ר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייקים tenderloin בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-Hoisin, סטייקים סלמון עם זיגוג הויסין, ו סטייק חציל וטופו בגריל עם זיגוג הויסין דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים רוטב הויסין, ג ' ינג 'ר, דבש, רוטב סויה, ורוטב שום צ' ילי בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הסטייקים על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול; מפזרים מלח. סטייקים מטגנים 5 סנטימטרים מחום במשך 2 דקות, ולהפוך. לצלות 2 דקות; להפוך סטייקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מברשת סטייקים עם חצי תערובת הויסין; צלייה במשך 1 דקה. הפוך סטייקים, ולהתחכך בתערובת הויסין הנותרים; לצלות 2 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.