סטייק ירקות עוטפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צמחוני עוטף. מתכון זה מכין 5 מנות עם 352 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, טורטיות, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו ירקות עוטפת, ירקות עוטפת, ו עטיפות ירקות עם קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את השום, התיבול האיטלקי, הכמון ו -1 כף שמן.
מוסיפים את דלעת הקיץ, הפלפל האדום, הגזר, הבצל והג ' לפנו; לזרוק למעיל.
מניחים בשכבה אחת בתוך 15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 10-15 דקות או עד שהם רכים ומשחימים קלות, תוך ערבוב פעם אחת.
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו סטייק בשמן שנותר במשך 4-6 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מפזרים גבינה, כוסברה ועגבנייה על כל טורטיה; מזלפים תערובת רוטב. למעלה עם ירקות וסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו של הבמאי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו של הבמאי]()
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.