סטייק מטוגן כפרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-374 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, אבקת בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. . זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק מטוגן בסגנון כפרי, סטייק כפרי מטוגן, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב.
הוראות
1
לטאטא יחד את הביצה וחלב בקערה רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא יחד את הקמח, קרקרים מרוסקים, מלח מתובל, אבקת בצל, ותבלינים סטייק. טובלים את הסטייקים בתערובת הביצים, ואז לוחצים על כל סטייק בתערובת הקמח. לטפוח את תערובת הקמח לתוך הסטייקים כדי לצפות אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבול
מלח מתובל
אבקת בצל
קרקרים מלוחים
סטייק.
קמח לכל מטרה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומטגנים את הסטייקים עד שהם זהובים חום, המשרד, חם במרכז, ופשוט הופכים מ ורוד לאפור, כ 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.