קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סטייק כפרי מטוגן

סטייק כפרי מטוגן
סטייק מטוגן כפרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-374 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה, אבקת בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. . זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק מטוגן בסגנון כפרי, סטייק כפרי מטוגן, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב.

הוראות

1
לטאטא יחד את הביצה וחלב בקערה רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא יחד את הקמח, קרקרים מרוסקים, מלח מתובל, אבקת בצל, ותבלינים סטייק. טובלים את הסטייקים בתערובת הביצים, ואז לוחצים על כל סטייק בתערובת הקמח. לטפוח את תערובת הקמח לתוך הסטייקים כדי לצפות אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
מלח מתובלמלח מתובל
אבקת בצלאבקת בצל
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומטגנים את הסטייקים עד שהם זהובים חום, המשרד, חם במרכז, ופשוט הופכים מ ורוד לאפור, כ 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.