סטייק פלפל סצ'ואן מצופה בבצל עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך זנגביל, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק פלפל מנופח, סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), ו סלט סטייק מצופה בפלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבצלים, חותכים את הבצלים לחצי דרך הגבעול. עם mandoline או פורס ירקות או סכין חדה דק, לחתוך לאורכו לפרוסות 1/8 אינץ'. (אתה צריך בערך 6 כוסות.)
מרכיבים שתצטרך
ירק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
סכין
2
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, מפזרים 1/2 כפית מלח, וזורקים למעיל. מכסים ומבשלים עד הבצלים ישחררו את הנוזל שלהם, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
4
לחשוף את המחבת, להגדיל את החום עד בינוני, ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את הבצל עם הסוכר וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב caramelized, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סוכר
6
מפזרים עם חומץ בלסמי ולזרוק עד החומץ התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
חומץ
7
מוסיפים את 1/4 הנותרים מלח כפית, ומתבלים בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
8
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
9
בינתיים, להכין את לשפשף הפלפל: במחבת כבדה קטנה, טוסט פלפל allspice על חום מתון, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
פלפל
טוסט
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
העברה לבלנדר או מטחנת תבלינים לטחון לאבקה עדינה. מסננים את התבלינים לקערה קטנה ומחזירים את החלקים הגסים לבלנדר. להתמזג שוב ומתח.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
11
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר; לשפשף קלות עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
מפזרים קלות עם מלח ולעסות את הג ' ינג ' ר לתוך הסטייק; ואז לשפשף את פלפל לשפשף עליהם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
פלפל
סטייק.
מלח
לשפשף תיבול יבש
13
מחממים מחבת גריל או מחבת nonstick כבדה על חום גבוה. שמן קלות את מחבת הגריל, אם משתמשים, או לסובב את השמן הנותר במחבת nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
14
מוסיפים את הסטייקים למחבת ומבשלים עד טיפות דם קטנות על פני השטח, כ 4 דקות. הפוך את הסטייקים ולהמשיך לבשל עד טיפת דם או כך של צורות על הדף שוב, עוד 3 עד 4 דקות, לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
16
עם סכין חדה דק, לחתוך את הסטייקים בזווית קלה נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
דגנים
ציוד שתשתמש בו
סכין
17
מפזרים את הבשר עם קצת מלח ולארגן את פרוסות צלחות דיינר חמות. שים ערימה של בצל ליד הסטייק.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.