סטייק משולש עם פטריות ופלפלים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק משולש עם פטריות ופלפלים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 92%. נסו סטייק משולש עם פטריות ופלפלים, חזיר סטייק עם פטריות, בצל ופלפלים, ו סטייק חצאית ג'ינג'ר עם אפונת שלג, פטריות ופלפלים עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב 3/4 כוס מים חמים וקוביית החמין בתבנית אפייה קטנה מזכוכית; מערבבים להמסה.
טורפים פנימה 2 כפות שמן זית, רוטב הסויה, רוטב ווסטרשייר, מיץ מלימון 1, פתיתי הפלפל האדום, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. קורעים 4 ענפי טימין ו -3 ענפי רוזמרין לחתיכות; מוסיפים למרינדה יחד עם הבצל הירוק.
בעזרת מזלג, חוררים את הבשר בכל רחבי במרווחים של 2 אינץ'.
מוסיפים למרינדה, מוודאים שהיא שקועה לחלוטין. (אם יש צורך, לשקול את הבשר עם צלחת.) מכסים ומקררים 3 עד 8 שעות.
מוציאים את הבשר מהמקרר בערך 1 שעה לפני הצלייה (משאירים אותו במרינדה).
שמים את הפטריות והפלפלים בקערה גדולה. קורעים את 2 הענפים הנותרים טימין ורוזמרין 1 ענף לחתיכות ומוסיפים לקערה יחד עם השום, 2 כפות שמן הזית הנותרות ומיץ של 1/2 לימון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
חממו גריל לבינוני, ואז התכוננו לחום עקיף: לגז, כבו את המבערים בצד אחד. עבור פחם, דחוף את הגחלים לצד אחד.
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים, שומרים את המרינדה.
מניחים את הבשר בצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד לחרוך, 15 עד 20 דקות; מפזרים את עשבי התיבול מהמרינדה על הבשר בזמן שהוא מתבשל (זה בסדר אם עשבי התיבול נופלים דרך הסורגים; הם יטעמו את העשן). העבירו את הבשר לצד הקריר יותר של הגריל( חום עקיף); מכסים ומבשלים, הופכים ומבשלים כמה פעמים במרינדה השמורה, עד שמד חום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 125 מעלות צלזיוס למשך נדיר בינוני, כ -20 דקות נוספות.
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח לפחות 10 דקות.
בינתיים מוסיפים את הפטריות והפלפלים לגריל על אש ישירה; מבשלים, הופכים כמה פעמים, מברישים במיץ של 1/2 הלימון הנותר ומתבלים במלח, עד שהם חרוכים ורכים, 10 עד 15 דקות. מסדרים את הבצל הירוק מהמרינדה על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד. פורסים את הסטייק כנגד הדגן ומגישים עם הירקות.