קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סטייק סולסברי

סטייק סולסברי
סטייק סולסברי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. אם יש לכם עגול הקרקע, לחם, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. וזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק סולסברי, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי.

הוראות

1
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורי קורס למדוד 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מערבבים פירורים, בשר בקר, ביצה, ובצל בקערה. צורה לתוך 6 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף קציצות; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
5
תעביר את הקציצות למגש, ותתחמם.
6
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן מעל חום בינוני-גבוה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף בשר בקר, שומר 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
8
מוסיפים מרק פטריות ופלפל; מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
פלפלפלפל
9
תוסיף קציצות. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 20 דקות.
10
שלב שמורות 1 כף קונסום ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; להוסיף פאן. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת