סטייק סולסברי
סטייק סולסברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 406 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, בצל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק סולסברי, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי.
הוראות
קולים בצל ושום בכף 1 חמאה עד לשקיפות והניחו בצד להתקרר.
מערבבים בקר עם תערובת בצל מקורר, ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה ופטריות. יוצרים קציצות של 4 אונקיות ומקפיצים ב -2 כפות החמאה הנותרות עד להזהבה משני הצדדים ומניחים בצד. בסיר להמיס 2 אונקיות חמאה ומוסיפים קמח ומבשלים על אש נמוכה במשך דקה 1 עד עקביות חול רטוב. התחל להוסיף ציר 1/3 בכל פעם תוך הקצפה והבאה לרתיחה בכל פעם וודא שאין גושים.
מוסיפים פטריות ומבשלים במשך 1/2 שעה.
מניחים קציצות בתבנית צלייה ויוצקים רוטב על קציצות ואופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות למשך 45 דקות.
מקשטים בבצל בגריל ומגישים.