קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סטייק סולסברי בסגנון דרום-מערב

סטייק סולסברי בסגנון דרום-מערב
סטייק סולסברי בסגנון דרום-מערב עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, בצל ירוק, בשר צ'אק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק סולסברי בסגנון דרום-מערב, סטייק סולסברי בסגנון איטלקי, ו סטייקים סולסברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות הידיים, בעדינות לערבב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה רק עד מעורבב. טופס לתוך ארבע 3/4 אינץ ' עבה סגלגל קציצות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). קציצות גריל עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
מעביר קציצות לצלחות. למעלה עם פרוסות אבוקדו ובצל אדום כבוש ליים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מגישים, עוברים salsas לצד.