סטייק סולסברי קל דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 23 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשיבולת השועל המגולגלת תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת רול קינמון ג'מבו כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זה עובד גם כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 48%. נסו סטייק סולסברי קל, סטייק סולסברי הטוב ביותר, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים בקערה בקר טחון, שיבולת שועל, ביצה, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, מים, בצל טחון מיובש, מלח ופלפל עד לשילוב אחיד; מעצבים ל -6 קציצות בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
בצל מיובש
בשר טחון
קטשופ
פלפל
מים
שיבולת שועל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים קציצות במחבת חמה עד להשחמה מלאה, 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים קציצות שחומות לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
קציצות למעלה עם טבעות בצל. מערבבים יחד מרק פטריות וחלב בקערה; יוצקים מעל קציצות. מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות
בצל
חלב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
קערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד יציב, חם ואפור במרכז, כ-45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).