קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק סטרוגנוף פרוס בסלט לבוש לחם צרפתי ושמיר

סטייק סטרוגנוף פרוס בסלט לבוש לחם צרפתי ושמיר
ניתן להכין את המתכון פרוס סטייק סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר לבוש סלט לבוש יכול להיעשות תוך כ-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 827 קלוריות . זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בגט פריך, שמן זית, שמיר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריך קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי , סלט סטייק לבוש וסלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות + פטה .

הוראות

1
קוצצים גרגיר נחלים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל-4 חלקים ומפצלים אך לא מפרידים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית גבוהה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
לטפוח בשר פרוס יבש. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומצפים בקמח. מנערים את העודפים ואז מוסיפים למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. מבשלים בשר 5 עד 6 דקות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים ציר למחבת ומבשלים לעיבוי דקה, מערבבים פנימה שמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מסירים מהאש. עורמים בשר לבגט חתוך ומעליו גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גינת קרסגינת קרס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ פינו נואר אורגני
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.