קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סטייק סינטה ברוטב קולה

סטייק סינטה ברוטב קולה
סטייק סינטה ברוטב קולה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, חרדל דיז'ון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במשקה מוגז בטעם קולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סטייק סינטה במרינדה, סטייק סינטה במרינדה, ו סטייק סינטה בטעם מרינדה.

הוראות

1
להקציף יחד קולה, רוטב סויה, חרדל דיז ' ון, חזרת, שום, ופלפל שחור בקערה ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חזרתחזרת
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים סטייק, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מחממים את הגריל ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר סטייק משקית resealable ולהשליך המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
לבשל סטייק על הגריל שחומם מראש כדי doneness הרצוי, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.