סטייק סינטה עם דיז'ון-רוטב פורט
סטייק סינטה עם רוטב דיז'ון-פורט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, פורט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק בשר צבי ברוטב פורט, ו סטייק עם רוטב פורט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם מלח ופלפל. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הוסף יציאה למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים בצלצלים ושום; לבשל 45 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק בשר; מביאים לרתיחה. לבשל 20 שניות; להסיר מהחום.
מוסיף חרדל וקורנית, ערבוב עם מקצף.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים סטייק ורוטב עם הפסטה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.