סטייק סינטה עם טרגון-שמנת חמוצה שום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק סינטה עם שמנת חמוצה טרגון-שום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סטייק סינטה, חרדל dijon מחיטה מלאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: Sirloin העליון שמנת חמוצה, שמנת חמוצה-סלט עוף טרגון, ו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל; להוסיף סטייק למחבת. מבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. תתחמם.
נגב מחבת במגבת נייר; חזור לחום. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים את תפוחי האדמה; לטגן 15 דקות או עד השחמה מחוממת היטב, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.