קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סטייק סינטה צרוב במחבת

סטייק סינטה צרוב במחבת
סטייק סינטה צרוב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור יום ולנטין. אם יש לך טימין, בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קל מחבת צרוב סטייק סינטה, סטייק סינטה צרוב עם תבלין, ו סטייק סינטה צרוב נושך עם חמאת מיסו ואורז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
סטייק כתם עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. מעיל צד אחד של סטייק עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מפזרים באופן שווה עם שום ושאר החומרים; מעיל שוב עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שוםשום
4
מחממים מחבת גריל או מחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים סטייק, מתובל בצד למטה. לבשל 3 דקות, להפוך; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
5
מעבירים מחבת לתנור; אופים ב 400 במשך 5 דקות, או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
העברה ללוח חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד 5 דקות. פרוסת סטייק דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.