סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול
סטייק עגבניות עם גבינת עיזים אפויה וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מים, חומץ יין, מצופים צעירים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. וזה מעולה. מתכונים דומים: גבינת עיזים וכוסות עגבניות, שכבה טרייה של עגבניות ועזים עם שמן צמחי, ו גבינת עיזים אפויה ומטבל עגבניות.
הוראות
בקערה קטנה ורדודה, מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף את המים ולעבוד אותו עם האצבעות שלך כדי להרטיב את הפירורים קלות. בקערה קטנה ורדודה אחרת, לנצח את הביצה רק עד מעורבב.
טובלים משטח שטוח אחד של כל גבינת עיזים עגול בביצה, ולאחר מכן בפירורי לחם, לטפוח על הפירורים במקום. חזור על המשטח השטוח האחר, עוזב את הצדדים של הכדורים uncoated. מקררים את כדורי הגבינה המצופים למשך כ-15 דקות.
מרכז את פרוסות העגבניות על 4 צלחות סלט. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את 2 כפות שמן זית. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את סיבובי הגבינה, צד אחד מצופה למטה. מבשלים עד השחמה קלה, כ -45 שניות, ואז להסתובב ולבשל בצד השני עד הגבינה פשוט מרגיש רעד, כ -45 שניות יותר, בהתאם לעובי הסיבובים.
מניחים סיבוב גבינה על כל פרוסת עגבניות.
בקערה, לזרוק את עשבי תיבול עם התזה של חומץ יין אדום, רסס קל של שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. תלולית עשבי תיבול על גבי הגבינה, מחלק אותם באופן שווה.