סטייק עוף מטוגן על מקל עם מהזה רוטב
סטייק מטוגן עוף על מקל עם מהרוטב כאן יכול להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.72 דולר למנה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. 10 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, שמנת, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק עוף מטוגן על מקל עם מהזה רוטב, סטייק עוף מטוגן על מקל עם מהזה רוטב, ו עוף מטוגן בתנור על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
השחילו את רצועות סטייק הקוביה הפרוסות על השיפודים.
בתבנית אפייה מקציפים יחד את הביצה, החמאה והרוטב החם. בתבנית אפייה שנייה משלבים את הקמח, קמח הסולת, הפפריקה, אבקת השום, אבקת הבצל, הקאיין, המלח והפלפל.
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס.
לחפור את שיפודי הבקר בתערובת הקמח ולנער עודפים כך שהם מאובקים קלות. טובלים אותם בתערובת החלב והביצה המצפים את שני הצדדים, ואז מחזירים לתערובת הקמח ומקפידים לציפוי לחלוטין.
קבוצות עבודה של 6 מטגנים את השיפודים בשמן חם עד שהציפוי חום זהוב ופריך, בערך 4 עד 5 דקות.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז. ניתן להחזיק את השיפודים בתנור שחומם מראש ל -250 מעלות צלזיוס תוך כדי טיגון השיפודים שנותרו. מסדרים את השיפודים על מגש הגשה ומגישים את הרוטב.
הקציפו את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, תערובת מרלו "סקוסו". יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו]()
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.