זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פטריות, מלח כשר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו סטייק עין עם חמאת פיסטוק ואספרגוס, דשא האכיל סטייקים Ribeye עם עגבניות מיובשות וחמאת רוזמרין, ו סטייקים Ribeye עם שאלוט קרמל וחמאת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 500 מעלות. ברגע שהוא מחומם מראש ומעשן חם ואתה מוכן לשים את הסטייקים בתנור, נכבה את התנור ונדליק את המטאטא גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הסטייקים על צלחת ומתבלים היטב עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. תשתמש ביותר מלח ממה שאתה חושב שאתה צריך. השתמשתי 1 כפית לכל סטייק אבל זה באמת תלוי בגודל של הסטייק. מניחים בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה (לפחות 30 - 45 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(או או רגיל)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מערבבים את כל החומרים לחמאה בקערה קטנה. שים במקפיא להקשיח. סביר להניח שיש לך יותר חמאה ממה שאתה צריך עבור המתכון הזה אבל זה נהדר על הכל שומר היטב במקרר.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.