סטייק עין-צלעות עם חמאת צ'ילי וצ' יפס תוצרת בית
סטייק עין-צלעות עם חמאת צ'ילי וצ' יפס תוצרת בית הוא מנה עיקרית המגישה 2. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 986 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם עלי טימין, סטייקים סטייק עין-g, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. סטייק עין עם צלעות ברוטב חמאה, סטייק עין צלעות עם חמאת בוקרים, ו סטייק עין-צלעות עם חמאת פיסטוק ואספרגוס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לחמאת הצ 'ילי, מחית את הפטרוזיליה לחמאה עם הצ' ילי, לסחוט מיץ לימון, את ההתלהבות וכמה תיבול. תירגע עד שתתייצב.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
עבור הצ ' יפס, לזרוק את כל החומרים על מגש אפייה, ולאחר מכן עונה. צלוי במשך 35-45 דקות עד זהב פריך.
מחממים גוש שמן טוב במחבת.
מוסיפים את החמאה הנוספת ואת הסטייקים המנוסים, ומטגנים עבור 2-4 דקות בכל צד, ולאחר מכן מעבירים לצלחות. לזרוק את העלים עם שמן זית ומיץ לימון. מחלקים בין הצלחות, מוסיפים את הצ 'יפס ומעלים כל סטייק עם חתיכת חמאת צ' ילי.