סטייק עם ארוגולה וסלט תפוזים
זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון, לבבות דקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק צלע וסלט ארוגולה, סטייק חצאית עם סלט ארוגולה, ו סטייק צלוי במרינדה עם סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מתבלים את הסטייק עם כפית מלח ופלפל כפית.לבשל את הסטייק כדי doneness הרצוי, 5 עד 6 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, כף הנותרים של שמן, מלח כפית, ופלפל כפית.
חותכים את הקליפה ואת עם הכתום. עובד על קערת ויניגרט, לחתוך את המקטעים הכתומים, הוספת אותם לקערה כמו שאתה הולך.
מוסיפים את ארוגולה, לבבות דקל, ושאלות וזורקים לשלב.
מגישים עם הסטייק ומפזרים את זרעי הרימון (אם משתמשים).