סטייק עם חמאת גבינה כחולה וסלט סלרי
סטייק עם חמאת גבינה כחולה וסלט סלרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 354 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה נהדר. נסו סטייק וסלט פריי צרפתי עם חמאת גבינה כחולה + ביצים עלומות, סלרי, גבינה כחולה וסלט אגוזי לוז, ו סלט סלרי חתוך עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פרוסות הבצל בקערת מים קרים, כ -10 דקות. חוררים את הסטייקים במזלג ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הווסטרשייר והרוטב החם בתבנית אפייה, מוסיפים את הסטייקים והופכים למעיל; מניחים בצד בזמן שמכינים את החמאה והסלט.
מועכים את החמאה, הגבינה הכחולה ו -1 כף פטרוזיליה בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מסננים את הבצל ומייבשים, ואז זורקים עם הסלרי, 1 כף שמן זית ושאר 2 כפות הפטרוזיליה בקערה אחרת. מגררים את הגרידה מחצי הלימון לתערובת הסלרי וסוחטים פנימה את כל המיץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק על אש גבוהה, ואז מוסיפים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות ומבשלים את הסטייקים עד להשחמה בתחתית, 3 עד 5 דקות. הפוך והמשיך לבשל 3 עד 5 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
מעבירים לצלחת ומניחים לנוח 5 דקות.למעלה עם חמאת הגבינה הכחולה ומגישים עם סלט הסלרי.
תצלומים מאת אנטוניס אכילוס
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף סצומה, פטל מכוסה שוקולד מריר וניחוחות פלפל אנגלי בעיקר. על החיך, זהו מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובעל גוף בינוני עם טאנינים קטיפתיים. טארט פאי דובדבנים תוצרת בית וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת הטעימה.
A medium purple color. Flavors of satsuma plum, dark chocolate covered raspberries, and allspice aromas primarily. On the palate, this is a classic Merlot with good concentration. It is savory and medium bodied with velvety tannins. Homemade cherry pie tart and sandal wood aromas are perceived easily when tasting.